agenda

Meld je aan voor de laatste 2 activiteiten in het voorjaar!
En zie verder hieronder het programma voor het najaar.

Maandagavond 14 mei : Huiskamerbijeenkomst Innerlijke liefdesbron met Barry van Dorst.
De innerlijke liefdesbron oftewel onze ziel is een bron van informatie. Deze kan en mag  op een manier ingezet worden ter versterking en hulp voor het groeiproces van iedereen in deze turbulente tijd vol met energie veranderingen. Ik vertel vanuit mijn eigen levenservaring en groeiproces waar ik nog steeds in zit en deel informatie welke ik vanuit mijn eigen bron en helpers heb mogen ontvangen. Adres: Greta Schoneveld, Mgr. Mutsaerssstraat 8, Berkel-Enschot T.0135332016

Zaterdag 26 mei : Workshop STARGATE EXPERIENCE met Tessa van Dongen, een samenwerking met Praktijk Gele Ster.
LET OP: Deze lezing wordt georganiseerd door Praktijk Gele Ster. Kosten zijn €25. Aanmelden kan alleen via www.gele-ster.nl
Op deze bijzondere Gele Ster dag met galactisch activeringsportaal waar veel getransformeerd kan worden, verzorgt Tessa van Dongen een lezing én 2 tijdreizen naar de 13 dimensie middels geleide meditaties met haar Stargate(s). 
Tessa werkt met het bewustzijn van haar Stargate om mensen te begeleiden in hun proces van heling op energetisch-, mentaal-, emotioneel- en fysiek niveau. De Stargate is één van de meest geavanceerde technieken in deze tijd om een snelle en grote groei in het bewustzijn van de mensheid op aarde te bewerkstelligen. Een proces van her-inneren dat wij multidimensionale (galactische) wezens zijn met optimaal potentieel van ons DNA en brein met sterke intuïtie en een krachtig lichaam. Dit is een unieke kans om je energietrilling te verhogen en in contact te komen met energieën uit andere dimensies. Klik hier voor meer info.
Deze workshop is van 13:30-17:00 bij Boerke Mutsaers in Tilburg.


LEZINGEN NAJAAR 2018
Alle lezingen vinden plaats op zondagochtend van 10:30 tot 13:00 bij Restaurant Boerke Mutsaers (Vijverlaan 2) in Tilburg. Entree is €12 te betalen in contant aan de kassa. Aanmelden is aan te raden via spirspectrum@gmail.com.

Zondagochtend 16 september : Avonturen in bewustzijn, Rolf Nuyts.
Kan iedereen astraal reizen? Kan je overleden mensen ontmoeten? Kan je andere dimensies ervaren? Helpt deze kennis mij in dit leven? Volgens Rolf is het antwoord op deze en maar vragen: Ja. Klik hier voor meer info.

Zondagochtend 7 oktober : Hoog sensitieve kinderen; een last of een gave, Mariëlle Schmidt.
In deze lezing legt Mariëlle uit wat hoog sensitiviteit is, omdat ze al 10 jaar hoog sensitieve kinderen begeleid in de Engelentuin en kan ze u meenemen in de belevingswereld van het hoog sensitieve kind. Klik hier voor meer info.

Zondagochtend 4 november : Opgesloten in een piramide, Hoe 13.000 misleiding en manipulatie ons wist te ketenen – en hoe daaraan te ontsnappen, Peter Toonen.
We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, van top-down naar bottom-up: collectieve en coöperatieve organisaties, waarin gehandeld wordt vanuit het hart. Klik hier voor meer info.

Zondagochtend 25 november : Oertoestanden van aarde & mens, Sander Videler.
Tijdens de oerperiode was er van de aarde of een menselijk wezen zoals nu nog geen sprake. De kosmos werd bezield door bewustzijnsenergieën, welke door Blavatsky ‘giganten’ werden genoemd – het voorstadium van wat later de ‘goden’ werden. Klik hier voor meer info.

HUISKAMERBIJEENKOMSTEN NAJAAR 2018
Alle huiskamerbijeenkomsten zijn van 19:30-22:00, met inloop vanaf 19uur. De locatie is wisselend tussen Berkel-Enschot en Oisterwijk; zie activiteit voor specifieke adres.
Entree is een vrijwillige bijdrage. Er zijn maximaal 14 plaatsen beschikbaar, dus als je wilt komen, graag op tijd aanmelden via spirspectrum@gmail.com

Woensdagavond 12 september : Call of the Jungle – De reizende Sjamaan, Bram Breuer & Kelly van Gemert. 
Ayahuasca is een plantenmedicijn uit Zuid-Amerika, wat al duizenden jaren door verschillende volksstammen wordt gebruikt voor heling en bewustwording. Meer info volgt zsm.

Woensdagavond 26 september : Van depressie naar durven leven, Judith Beers.
Bijdrage is €10,-. Dit is meer een workshop. Meer info volgt zsm.

Dinsdagavond 23 oktober : Chakra’s van Moeder Aarde, Wendy Meeuwsen.
Chakra’s van Moeder Aarde zijn energiepunten die wij mensen ook hebben. Het zijn bijzondere energetische plekken op aarde die zorgen dat het aardse  bewustzijn zijn weg vind. We gaan samen langs deze plekken en leg jullie uit hoe dat de chakra’s in verbinding staan met de kosmos en de invloed op ons mensen en visa versa. Ook zal ik in eigen woorden vertalen hoe versleutelde codes sommige energetische plekken beschermen en wie en wat deze plekken beschermen en verborgen houd. Meer info volgt zsm.

Dinsdagavond 13 november : Geschilderde verhalen naar een positief alternatief, Gerard vd Kam.
Meer info volgt zsm.

 

 

Voor alle activiteiten geldt, als de kosten een belemmmering vormen, mag je contact opnemen met Greta Schoneveld 013 5332016 voor een passende oplossing.