agenda

In de maanden juni, juli en augustus is er een zomerpauze.

LEZINGEN NAJAAR 2018
Alle lezingen vinden plaats op zondagochtend van 10:30 tot 13:00 bij Restaurant Boerke Mutsaers (Vijverlaan 2) in Tilburg. Entree is €12 te betalen in contant aan de kassa. Aanmelden is aan te raden via spirspectrum@gmail.com.

Zondagochtend 16 september : Avonturen in bewustzijn, Rolf Nuyts.
Kan iedereen astraal reizen? Kan je overleden mensen ontmoeten? Kan je andere dimensies ervaren? Helpt deze kennis mij in dit leven? Volgens Rolf is het antwoord op deze en maar vragen: Ja. Klik hier voor meer info.

Zondagochtend 7 oktober : Hoog sensitieve kinderen; een last of een gave, Mariëlle Schmidt.
In deze lezing legt Mariëlle uit wat hoog sensitiviteit is, omdat ze al 10 jaar hoog sensitieve kinderen begeleid in de Engelentuin en kan ze u meenemen in de belevingswereld van het hoog sensitieve kind. Klik hier voor meer info.

Zondagochtend 4 november : Opgesloten in een piramide, Hoe 13.000 misleiding en manipulatie ons wist te ketenen – en hoe daaraan te ontsnappen, Peter Toonen.
We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, van top-down naar bottom-up: collectieve en coöperatieve organisaties, waarin gehandeld wordt vanuit het hart. Klik hier voor meer info.

Zondagochtend 25 november : Oertoestanden van aarde & mens, Sander Videler.
Tijdens de oerperiode was er van de aarde of een menselijk wezen zoals nu nog geen sprake. De kosmos werd bezield door bewustzijnsenergieën, welke door Blavatsky ‘giganten’ werden genoemd – het voorstadium van wat later de ‘goden’ werden. Klik hier voor meer info.

HUISKAMERBIJEENKOMSTEN NAJAAR 2018
Alle huiskamerbijeenkomsten zijn van 19:30-22:00, met inloop vanaf 19uur. De locatie is wisselend tussen Berkel-Enschot en Oisterwijk; zie activiteit voor specifieke adres.
Entree is een vrijwillige bijdrage. Er zijn maximaal 14 plaatsen beschikbaar, dus als je wilt komen, graag op tijd aanmelden via spirspectrum@gmail.com

Woensdagavond 12 september : Call of the Jungle – De reizende Sjamaan, Bram Breuer & Kelly van Gemert. 
Ayahuasca is een plantenmedicijn uit Zuid-Amerika, wat al duizenden jaren door verschillende volksstammen wordt gebruikt voor heling en bewustwording. Steeds meer westerlingen voelen zich geroepen door moeder Ayahuasca en ook hier in Nederland wordt het steeds populairder.
Tijdens deze avond wordt er op verschillende vragen in gegaan zoals, wat kan je verwachten tijdens een ceremonie, hoe bereid je je voor, hoe zorgen westerse Sjamanen voor een veilige setting tijdens de reis naar binnen en last but not least hoe integreer je wijsheid die je van moeder Ayahuasca hebt gekregen. Kortom een avond vol informatie ….

Woensdagavond 26 september : Van depressie naar durven leven, Judith Beers.
Bijdrage is €10,-. Dit is meer een workshop. Meer info volgt zsm.

Dinsdagavond 23 oktober : Chakra’s van Moeder Aarde, Wendy Meeuwsen.
Chakra’s van Moeder Aarde zijn energiepunten die wij mensen ook hebben. Het zijn bijzondere energetische plekken op aarde die zorgen dat het aardse  bewustzijn zijn weg vindt. We gaan samen langs deze plekken en ik leg jullie uit hoe dat de chakra’s in verbinding staan met de kosmos en de invloed op ons mensen en vica versa. Ook zal ik in eigen woorden vertalen hoe versleutelde codes sommige energetische plekken beschermen en wie en wat deze plekken beschermen en verborgen houden.

Dinsdagavond 13 november : Geschilderde verhalen naar een positief alternatief, Gerard vd Kam.
Meer info volgt zsm.

 

VERWACHTE LEZINGEN VOORJAAR 2019

Zondag 20 januari : Alchemy met Piet Kukler & Rineke van den Berg
Zondag 17 februari : Bosnische piramides met Aafke Douma & Rob Heiligers 
Zondag 17 maart : De meest vergeten factor van zelfgenezing, geneeskunde van de toekomst met Henk Fransen

 

Voor alle activiteiten geldt, als de kosten een belemmmering vormen, mag je contact opnemen met Greta Schoneveld 013 5332016 voor een passende oplossing.