AGENDA

LEZINGEN VOORJAAR 2018
Alle lezingen worden gegeven bij Boerke Mutsaers Tilburg, van 10:30-13:00.
Entree is €12,- te betalen aan de kassa. Om teleurstellingen te voorkomen, graag aanmelden via spirspectrum@gmail.com.

Zondagochtend 25 februari : Liefde voorbij het leven, Thea Terlouw en Coen Vermeeren. In deze lezing geeft Thea een schat aan informatie, aan kennis en wijsheid, afkomstig van dierbaren die ons zijn voorgegaan. Het is hún eigen unieke verhaal van hun levens hier op Aarde, hun overgang en de tijd die ze nu doorbrengen in de nieuwe realiteit. Klik hier voor meer info.

Zondagochtend 18 maart : Fluistering der muzen, beeldverhalen in muziek, Ronald Peeters.
In mijn beeldverhalen neem ik je mee in een wereld waarin natuurbeelden en muziek samenvloeien, elkaar dragen en elkaar versterken.
Kijk
hier voor de trailer Levenslicht, wat een onderdeel is van de beeldverhalen-in-muziek die Ronald zal laten zien. Klik hier voor meer info.

Zondagochtend 15 april : Lering uit de natuur, Yvonne Vrijhof. 
In deze lezing zal Yvonne alles wat ze leert, overdragen, zodat eeuwenoude kennis en magie over planten en geneeskrachtige kruiden behouden blijft. Klik hier voor meer info.

HUISKAMERBIJEENKOMSTEN VOORJAAR 2018
Alle huiskamerbijeenkomsten zijn van 19:30-22:00, met inloop vanaf 19uur.
Entree is een vrijwillige bijdrage. Er zijn maximaal 14 plaatsen beschikbaar, dus als je wilt komen, graag op tijd aanmelden via spirspectrum@gmail.com

Donderdagavond 18 januari : Astro-connecties, verbindingen van astrologie met tarot en engelen, Louis Kemperman.
Deze avond was GEANNULEERD en wordt zsm verzet
Louis gaat hierbij in op de basale werking van astrologie , de energetische invloeden van de 7 ‘oude’planeten’ en de “tweëneenhalve’ buitenplaneten.   Verder op de connectie van de ‘oude 7’ met engelen en op wat engelen wel en niet zijn. Op wat er zich verder nog meer beweegt in die voor ons onzichtbare sferen en op de connectie tussen astrologie en tarot. Adres: Jeanne de Beer, Valkenierslaan 9, Oisterwijk T.0135217258. 

Woensdagavond 7 maart : Oplossingsgericht coachen, Erika Dilling
Erika gaat een korte lezing geven over een nieuwe manier van coaching wat oplossingsgericht is. Voor vele mensen van toepassing om dingen makkelijk op te lossen in plaats van het niet te verwerken waardoor juist blokkades je leven blijven blokkeren. Thema’s zoals vertrouwen, verdriet, loslaten, persoonlijke groei, positief denken en de generatie na ons. Door Erika vanuit het hart gegeven en ook met veel humor. 
Adres: Greta Schoneveld, Mgr. Mutsaerssstraat 8, Berkel-Enschot. 

Donderdagavond 22 maart : Bloesemtherapie, Ellis Nauta.
Bloesem remedies, een natuurlijke geneeswijze. Wat is het eigenlijk? Hoe verschillen ze van andere natuurlijke geneeswijze? Hoe werken ze en hoe kan je ze inzetten en gebruiken? Klik hier voor meer info.
Adres: Greta Schoneveld, Mgr. Mutsaerssstraat 8, Berkel-Enschot. 

Woensdagavond 4 april : Contact met natuurwezens, Giselle Bedaux. 
Hoe ver zijn we afgedwaald van de natuurwezens? De wezens om ons heen, die met ons op aarde leven, maar dan in andere werelden. Wie zijn ze en wat doen ze? 
Klik hier voor meer info.
Adres: Greta Schoneveld, Mgr. Mutsaerssstraat 8, Berkel-Enschot. 


Martijn Crowd Power Avonden
Op deze avonden luisteren we samen naar een interview met bekrachtigingen van Martijn van Staveren an Arjan Bos (van dvd en internet), waarbij we worden uitgenodigd om in vrijheid de authentieke kracht van de mens te (her)activeren. Nieuwe data voor deze avonden worden via de website en nieuwsbrieven bekend gemaakt.
Tip: In het voorjaar geeft Martijn een serie lezingen bij Ceres Breda, ceresbreda.nu. Een mooie lezing van Martijn is te zien op www.earth-matters.nl/192/14273/earth-matters-tv/liefde-waarneming-creatie.html.


WORKSHOP VOORJAAR 2018
Behalve lezingen en huiskamerbijeenkomsten organiseren we soms ook andere bijzondere activiteiten.

Zaterdag 26 mei : Workshop STARGATE EXPERIENCE met Tessa van Dongen, een samenwerking met Praktijk Gele Ster.

LET OP: Deze lezing wordt georganiseerd door Praktijk Gele Ster. Kosten zijn €25. Aanmelden moet via www.gele-ster.nl

Op deze bijzondere Gele Ster dag met galactisch activeringsportaal waar veel getransformeerd kan worden, verzorgt Tessa van Dongen een lezing én 2 tijdreizen naar de 13 dimensie middels geleide meditaties met haar Stargate(s). Tessa werkt met het bewustzijn van haar Stargate om mensen te begeleiden in hun proces van heling op energetisch-, mentaal-, emotioneel- en fysiek niveau. De Stargate is één van de meest geavanceerde technieken in deze tijd om een snelle en grote groei in het bewustzijn van de mensheid op aarde te bewerkstelligen. Een proces van her-inneren dat wij multidimensionale (galactische) wezens zijn met optimaal potentieel van ons DNA en brein met sterke intuïtie en een krachtig lichaam. Dit is een unieke kans om je energietrilling te verhogen en in contact te komen met energieën uit andere dimensies. Klik hier voor meer info.
Workshop is van 13:30-17:00 bij Boerke Mutsaers in Tilburg.

 

 

 

Voor alle activiteiten geldt, als de kosten een belemmmering vormen, mag je contact opnemen met Greta Schoneveld 013 5332016 voor een passende oplossing.