agenda

In de maanden juni, juli en augustus is er een zomerpauze.

LEZINGEN NAJAAR 2018
Alle lezingen vinden plaats op zondagochtend van 10:30 tot 13:00 bij Restaurant Boerke Mutsaers (Vijverlaan 2) in Tilburg. Entree is €12 te betalen in contant aan de kassa. Aanmelden is aan te raden via spirspectrum@gmail.com.

Zondagochtend 7 oktober : Krachtdieren, Petra Stam.                                Petra vertelt over ‘Krachtdieren – wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk’.  Ze vertelt over haar verbindingen met het dierenrijk, over de magische reis en gebeurtenissen die voorvallen als je je verbindt met een krachtdier.

Na de pauze is er een meditatie waarin je zelf de mogelijkheid hebt om verbinding met een (op dat moment voor jou belangrijk) krachtdier te maken. Daarna is er gelegenheid tot vragen stellen.  Klik hier voor meer info en op www.petrastam.nl

Zondagochtend 4 november : Opgesloten in een piramide, Hoe 13.000 misleiding en manipulatie ons wist te ketenen – en hoe daaraan te ontsnappen, Peter Toonen.
We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, van top-down naar bottom-up: collectieve en coöperatieve organisaties, waarin gehandeld wordt vanuit het hart. Klik hier voor meer info en  peter-toonen.nl

 

Zondagochtend 25 november : Oertoestanden van aarde & mens, Sander Videler.
Tijdens de oerperiode was er van de aarde of een menselijk wezen zoals nu nog geen sprake. De kosmos werd bezield door bewustzijnsenergieën, welke door Blavatsky ‘giganten’ werden genoemd – het voorstadium van wat later de ‘goden’ werden. Klik hier voor meer info en www.sandervideler.com 

HUISKAMERBIJEENKOMSTEN NAJAAR 2018
Alle huiskamerbijeenkomsten zijn van 19:30-22:00, met inloop vanaf 19uur. De locatie voor dit najaar: Mgr. Mutsaertsstraat 8, 5056 EH Berkel-Enschot. 
Entree is een vrijwillige bijdrage. Er zijn maximaal 14 plaatsen beschikbaar, dus als je wilt komen, graag op tijd aanmelden via spirspectrum@gmail.com

 

Woensdagavond 26 september : Van depressie naar durven leven, Judith Beers. Bijdrage is €10,-. Let op deze avond begint om 19.00 u, inloop 18.30 u.                  1 op de 16 mensen gebruikt anti-depressiva in Nederland. Dit getal is de laatste paar jaar enorm in hoeveelheid toegenomen maar een groot alarm werd nog niet geslagen. Hoe kan dit? Hoe kan het zijn dat dit in Nederland gebeurd? Wat zien wij niet of weten wij niet? En wat kunnen we doen wanneer we of iemand in onze omgeving met een depressie te maken hebben?  Tijdens deze bijeenkomst deelt Judith vrijuit over de depressies die haar 30 jaar op en af bezighielden en afleidde. Over alles wat haar uit haar kracht haalde. Over gulzig leven en hoe zij uiteindelijk haar geluk terugvond. Er is ruimte om te delen en vragen te stellen. Klik hier voor meer informatie. 

Dinsdagavond 23 oktober : Chakra’s van Moeder Aarde, Wendy Meeuwis.
Chakra’s van Moeder Aarde zijn energiepunten die wij mensen ook hebben. Het zijn bijzondere energetische plekken op aarde die zorgen dat het aardse  bewustzijn zijn weg vindt. We gaan samen langs deze plekken en ik leg jullie uit hoe dat de chakra’s in verbinding staan met de kosmos en de invloed op ons mensen en vica versa. Ook zal ik in eigen woorden vertalen hoe versleutelde codes sommige energetische plekken beschermen en wie en wat deze plekken beschermen en verborgen houden.

Dinsdagavond 13 november : Geschilderde verhalen naar een positief alternatief, Gerard vd Kam.
Met tientallen deels eigen schilderijen vertelt Gerard het verhaal van de aarde, de mensheid en de overgang die we nu maken naar een nieuwe fase. Zo’n overgang gaat volgens oude wijsheid gepaard met chaos en met “reinigings-catastrofes”.      In deze fases zijn slachtoffers, over-levers en richting-gevers ofwel mensen met een  missie te onderscheiden. Bij het in beeld brengen van deze mensen vertelt Gerard ook het verhaal van zijn eigen leven, zijn geboorte tijdens de mobilisatie voor WOII en het sterven van zijn moeder toen hij 7 jaar was. Dat had een grote invloed op zijn leven en de rol die hij daardoor kreeg.

Voor alle activiteiten geldt, als de kosten een belemmerig vormen, mag je contact opnemen met Greta Schoneveld 013 5332016 voor een passende oplossing.

VERWACHTE LEZINGEN VOORJAAR 2019

Zondag 20 januari : Alchemy met Piet Kukler & Rineke van den Berg
Zondag 17 februari : Bosnische piramides met Aafke Douma & Rob Heiligers 
Zondag 10 maart : De meest vergeten factor van zelfgenezing, geneeskunde van de toekomst met Henk Fransen.

 

Nog geen afbeelding geselecteerd