16 februari 2020 van 13.30-15.30: 

Ger Lodewick: Orgaandonatie

'WAT JE OVER ORGAANDONATIE ZOU MOETEN WETEN'
Ger Lodewick
Deze lezing is uitermate belangrijk ivm het ingaan van de Wet op orgaandonatie op 1 Juli 2020 . 

 
Interactieve lezing door Ger Lodewick met power point en video. Ger heeft ruim 25 jaar onderzoek gedaan naar orgaandonatie en heeft er regelmatig kritisch over gepubliceerd.
Om 'postmortale' orgaandonor te zijn moet je hersendood verklaard worden en dan ben je plotseling een 'beademd stoffelijk overschot' (art. 14 van de wet op de orgaandonatie). De in Duitsland zeer bekende transplantatiechirurg Rudolph Pichlmayr zei vlak voor zijn dood iets heel interessants: "Als we de samenleving volledig zouden voorlichten over orgaantransplantatie, krijgen we geen organen meer."....... 
Hoezo, wat is hier aan de hand en mogen wij niet weten? Als we alle feiten op een rijtje zetten, blijkt dat we door de medische wereld én door de overheid ronduit misleid worden.
Verder is het interessant om ons zelf enige vragen te stellen die te maken hebben met leven, ziekte, sterven, dood. Dat zullen we ook zeker doen.
Op verzoek van een uitgever schreef Ger een kritisch boek over dit onderwerp.
 


Zondag 15 maart van 13.30-16.00 uur

Peter den Haring, Familieopstellingen
Peter zal deze middag  over familie opstellingen vertellen en op verzoek een demonstratie geven. 
Een Familie Opstelling is een moderne, paranormale vorm van groepstherapie die veel terrein wint bij het aanbod van vernieuwende therapieën. Deelnemers (representanten) stellen zich bewust in een lichte trance open voor de geest van iemand of iets. Je kunt met dit systeem beter zicht krijgen op familiekarma, onverklaarbare tegenwerking of ongrijpbare angsten. De focus van Peter ligt steeds bij het kijken naar je blinde vlek. Blinde vlekken zijn delen van je persoonlijkheid, die lastig te accepteren zijn. Toch vertonen ze zich, maar doorgaans in een subtiele verpakking. Mensen uit je nabije omgeving 'zien' dat kantje dan al wel, alleen jij zelf blijft dat specifieke gedrag ontkennen, bagatelliseren of omzeilen. Kun je je schaduw in het licht zetten, eerlijker kijken naar dat waar je bang voor bent, omdat je het lang hebt onderdrukt? Saai is het nooit. 
Voor meer info: www.peterdenharing.nl