Niels Bagchus Crystal Healing


Zondag 7 april: 


Wanneer lichamelijke of emotionele klachten lang aanhouden, kunnen deze chronisch worden en niet meer over lijken te gaan. Deze therapieresistente klachten zijn een teken dat je onbewust rondloopt met de stress van oude, ongeheelde trauma‚Äôs, die zich in je DNA hebben vastgezet. Op een dieper niveau is het een afspiegeling van gefragmenteerde zielsdelen, die om heling vragen. 

Je kunt jezelf van de post traumatische stress helen, door je te spiegelen aan de heilige geometrie. Dit is een universele symbooltaal van het licht, die o.a. terugkomt in de structuur van water en kwarts kristallen, graancirkels en je DNA. Door je tijdens de lezing af te stemmen op de kristallijne patronen van de levensbloem, de merkaba en de stargate, kun je weer worden verbonden met je zelfhelende vermogens en kan er op zielsniveau een heelwording plaatsvinden.

Niels Bagchus is medium, healer, kunstenaar en schrijver. Van hem verschenen de boeken De koning van de kwetsbare kracht, De kunst van de sterren, Fantomen van licht, Het woord van god en De adem des levens.

www.crystalhealingart.nl


Hoog sensitieve kinderen ; een last of een gave... Marielle schmidt

Zondag 13 oktober  ( meer informatie volgt)  


Out of the mind Erik Zuydam 

Zondag 17 November 

Let op deze lezing is van 13:30 u - 16:00 u

 

De grootste verslaving waar de mensheid aan lijdt is niet die aan alcohol, drugs, eten, gokken, aandacht, seks of sociale media. De wijdst verbreide verslaving is de verslaving aan het denken. 

De drang om te denken wordt nauwelijks als een verslaving herkend, maar hoe normaal is het om een leven te leiden dat volledig wordt gedomineerd door het denken?  Vanwaar die mateloze fascinatie voor de duizenden zinloze gedachtenkronkels die zich iedere dag ongevraagd in ons bewustzijn opdringen? Is een hoofd vol onrust werkelijk je natuurlijke conditie? Kan het hypnotiserende spel van het denken worden doorbroken?

Het antwoord op die vraag is Ja, maar er dienen een paar fundamentele illusies te worden doorzien. We dienen indringend te kijken naar de diepere mechanismen achter onze overmatige denkactiviteit. De denker in ons zal die illusies niet graag prijsgeven, want hij gedijt zolang bepaalde droombeelden onder de radar van ons bewustzijn blijven.

Er is een mogelijkheid om vanuit een heel ander perspectief te leven dan we gewend waren. Het perspectief van onze thuisbasis van rust, waar je aandacht vrij en beschikbaar is voor het huidige moment. Deze gesteldheid kan worden herkend als onze meest fundamentele natuur.

Deze herkenning betekent  het einde van de heerschappij van het denken, een radicale verschuiving: van onrust naar rust, van verwarring naar helderheid.
http://www.inzicht-nu.nl