HUISKAMERBIJEENKOMSTEN voorjaar 2019

Alle huiskamerbijeenkomsten zijn van 19:30-22:00, met inloop vanaf 19 uur.                               
De locatie : Mgr. Mutsaertsstraat 8, 5056 EH Berkel-Enschot.
Entree is een vrijwillige bijdrage. Er zijn maximaal 14 plaatsen beschikbaar, dus als je wilt komen,
graag op tijd aanmelden via spirspectrum@gmail.com

*Uitleg huiskamer bijeenkomsten onderaan de pagina.

Ad Hamers en Sheila Jansen

Woensdag 22 mei 2019:

Drumsessie in de natuur.
Een meditatie avontuur in het bos met kampvuur, zang, drum.
Aanvang 20:00 u  inloop vanaf 19:30 u er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar u moet zich daarom opgeven via: spirspectrum@gmail.com.
Bij aanmelding ontvangt u een ter bevestiging een mail waarin ook aangegeven word waar de drumsessie plaats vind met daarbij een duidelijke routebeschrijving .  Indien u het leuk vind om zelf mee te trommelen dan kan dat neem gerust u eigen trommel mee. 
Omdat dit een buitenactiviteit is raden wij u aan om warme kleding mee te nemen. Indien de weersvooruitzichten erg slecht zijn (denk hierbij aan veel regen of storm) Dan word deze avond verplaatst. Wij zullen dit dan via de mail minimaal 8 uur voor aanvang laten weten.

Herken jezelf Ad Hamers

http://www.buitenaardscontact.nl/crowdpower

Op deze avonden luisteren we naar een interview met bekrachtiging van Martijn van Staveren en Arjen Bos (van DVD en Internet), waarbij we worden uitgenodigd om in vrijheid en authentieke kracht van de mens te (her)activeren. Vanuit respect wordt er in onszelf beweging gebracht door meditatie, die een fundamentele bijdrage leveren aan het welzijn van ons bewustzijn. Hiervoor komen we iedere 1ste maandag van de maand bij elkaar.

1 oktober
5 november
3 december

Crowd Power

Wat zijn de huiskamer bijeenkomsten?


Graag willen wij bezoekers van onze lezingen en andere belangstellenden mogelijkheden aanbieden om hun eigen kennis en ervaringen op het gebied van spirituele ontwikkeling, zingeving en bewustwording uit te wisselen en te delen met elkaar. Om samen verder te komen in onze bewustwording.

Wij zijn op zoek naar de juiste formule en denken met huiskamerbijeenkomsten van alles wat te kunnen aanbieden, voor ieder wat wils zogezegd. Zo is het mogelijk dat een bijeenkomst eruit ziet als een avond waar we met een groepje over een bepaald onderwerp praten, maar het kan ook zijn dat we samen een stukje uit een documentaire bekijken, een film, een kleine lezing. We kunnen iemand uitnodigen met een bepaalde hobby, ervaring, werk, kundigheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iemand die Tarot kan leggen en erover kan vertellen, een Medium, familie opstellingen, of iemand die door een enorme heftige fase is gegaan en daar spiritueel heel sterk is uitgekomen.

Alles is mogelijk.

Graag willen we dit in ieder geval een huiskamer aanbieden waar we samen kunnen komen. Dit kan iedere keer dezelfde huiskamer zijn, het zou ook kunnen rouleren als daar behoefte aan is. De deelnemers kunnen alleen luisteren, maar ook actief deelnemen aan het gesprek. Ook is het mogelijk dat een van de deelnemers zelf een presentatie houdt over een onderwerp wat hem of haar aanspreekt of waar zijn of haar deskundigheid of ervaring ligt. Dan kunnen we daarna hierover met elkaar in gesprek gaan over dit onderwerp. Het is de bedoeling dat het gezellige en informatieve bijeenkomsten worden, die je stof tot nadenken geven.