HUISKAMERBIJEENKOMSTEN voorjaar 2019

Alle huiskamerbijeenkomsten zijn van 19:30-22:00, met inloop vanaf 19 uur.                               
De locatie : Mgr. Mutsaertsstraat 8, 5056 EH Berkel-Enschot.
Entree is een vrijwillige bijdrage. Er zijn maximaal 14 plaatsen beschikbaar, dus als je wilt komen,
graag op tijd aanmelden via spirspectrum@gmail.com

*Uitleg huiskamer bijeenkomsten onderaan de pagina.


Brigitte van Beek.

Woensdagavond 18 september

Wat de kracht van gedachten voor jou kan betekenen,

  
 Over hoe je jezelf zo vaak tegenhoudt om te doen wat je graag wilt. Of het nou gaat om een reis maken, van baan veranderen of tegen een geliefde zeggen wat je op je hart hebt, we durven dit vaak niet. Er zitten allerlei mitsen en maren in ons hoofd die ons vooral vertellen wat we niet mogen of juist zouden moeten. Dan zakt de moed ons vaak al snel in de schoenen en doen we niet wat we zo graag willen of ons voorgenomen hadden. Herkenbaar? Brigitte geeft uitleg en gaat hierover in gesprek. Het is een interactieve bijeenkomst.
www.moed-training.nl 

Margo Ruiter

Dinsdagavond 22 oktober.
De helende werking van kleur,

 
 Mijn zoektocht naar de helende werking van kleur heeft me vanuit diepe duisternis gebracht naar een licht, krachtig en vitaal leven. De start van mijn bijzondere transformatieproces was een chakrahealing, die me leerde hoe ik mijn eigen lichtknopje kon bedienen. Tijdens deze bijeenkomst zal ik je deelgenoot maken van mijn bijzondere reis, waarbij kleurenlicht altijd mijn kompas was. Ook zal ik de eerste twee krachtige oefeningen met jullie delen, die bij mij zorgden voor een wonderbaarlijke genezing.
 www.kleurgevoel.nl

 


 Linda Verschuren

Dinsdagavond 19 november

Wat The Bleep is Bewustzijn?

 
 Een huiskamer lezing met als thema ‘bewustzijn’, maar waarbij we de vragen en de energie zullen volgen. Want wat The Bleep is Bewustzijn? Deze avond wil ik op een interactieve manier, samen kijken naar bewustzijn, naar wat bewustwording belemmert en de mate van bewustzijn die je bereid bent te hebben. Wat als er nog meer mogelijk is? Als Access Consciousness™ Certified Facilitator, kijk ik er naar uit om je te inspireren met nieuwe inzichten en praktische Access tools. www.lindaverschuren.com 

 


http://www.buitenaardscontact.nl/crowdpower

Op deze avonden luisteren we naar een interview met bekrachtiging van Martijn van Staveren en Arjen Bos (van DVD en Internet), waarbij we worden uitgenodigd om in vrijheid en authentieke kracht van de mens te (her)activeren. Vanuit respect wordt er in onszelf beweging gebracht door meditatie, die een fundamentele bijdrage leveren aan het welzijn van ons bewustzijn. Hiervoor komen we iedere 1ste maandag van de maand bij elkaar.

 De eerstvolgende avond is maandagavond in september is de tweede maandagavond, dus 9 september bij Greta Schoneveld, Mgr. Mutsaertsstraat 8, 5056 EH. Graag aanmelden via spirspectrum@gmail.com. Aanvang 19.30 u, inloop 19.00 u. Vrijwillige bijdrage. 

Crowd Power

Wat zijn de huiskamer bijeenkomsten?


Graag willen wij bezoekers van onze lezingen en andere belangstellenden mogelijkheden aanbieden om hun eigen kennis en ervaringen op het gebied van spirituele ontwikkeling, zingeving en bewustwording uit te wisselen en te delen met elkaar. Om samen verder te komen in onze bewustwording.

Wij zijn op zoek naar de juiste formule en denken met huiskamerbijeenkomsten van alles wat te kunnen aanbieden, voor ieder wat wils zogezegd. Zo is het mogelijk dat een bijeenkomst eruit ziet als een avond waar we met een groepje over een bepaald onderwerp praten, maar het kan ook zijn dat we samen een stukje uit een documentaire bekijken, een film, een kleine lezing. We kunnen iemand uitnodigen met een bepaalde hobby, ervaring, werk, kundigheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iemand die Tarot kan leggen en erover kan vertellen, een Medium, familie opstellingen, of iemand die door een enorme heftige fase is gegaan en daar spiritueel heel sterk is uitgekomen.

Alles is mogelijk.

Graag willen we dit in ieder geval een huiskamer aanbieden waar we samen kunnen komen. Dit kan iedere keer dezelfde huiskamer zijn, het zou ook kunnen rouleren als daar behoefte aan is. De deelnemers kunnen alleen luisteren, maar ook actief deelnemen aan het gesprek. Ook is het mogelijk dat een van de deelnemers zelf een presentatie houdt over een onderwerp wat hem of haar aanspreekt of waar zijn of haar deskundigheid of ervaring ligt. Dan kunnen we daarna hierover met elkaar in gesprek gaan over dit onderwerp. Het is de bedoeling dat het gezellige en informatieve bijeenkomsten worden, die je stof tot nadenken geven.