Lezingen voorjaar 2019

Alle lezingen vinden plaats op zondagochtend van 10:30 tot 13:00 bij Restaurant Boerke Mutsaers
(Vijverlaan 2) in Tilburg.  Mits dit anders vermeld staat bij de spreker.
Entree is €12 te betalen in contant aan de kassa. Aanmelden is aan te raden via spirspectrum@gmail.com.

Henk Fransen 

De meest vergeten factor van zelf genezing


Created with Sketch.
Henk Franken

Zondag 10 Maart: 


‘Zelfgenezing is het bevrijden van je volledige potentieel voor de genezing van je lichaam, je relaties, je financiën, je werksituatie of wat dan ook maar verbetering behoeft voor je gevoel’


Mensen die onder hypnose de suggestie krijgen dat een stuk metaal heet is, blijken in een fractie van een seconde een brandblaar te ontwikkelen wanneer ze dit metaal aanraken – terwijl het in werkelijkheid niet heet maar koud is! Dit voorbeeld licht maar weer eens toe hoe enorm de potentie van onze mind is. 

Zogenaamde spontane genezingen, van kanker of van een andere ernstige ziekte, weerspiegelen diezelfde potentie. Wetenschappers beweren niet voor niets dat wij maar 2% van ons brein gebruiken; dat is voornamelijk ons bewuste brein. Hoe kunnen we nu zelfstandig en als wíj dat kiezen, toegang krijgen tot de overige 98%? Tot dat deel van ons brein dat voornamelijk onbewust is, maar dus wel een enorme zelfgenezende kracht vertegenwoordigt? Daarover gaan de nieuwste lezing en bijbehorende workshop van Henk Fransen.

Henk Fransen is complementair werkend arts, gespecialiseerd in kanker. Het thema van zijn nieuwe lezing en workshop luidt: Zelfgenezing met behulp van je mind. En daarbij wordt met ‘genezing’ bedoeld: heling van je lichaam, maar ook heling op de andere niveaus van je bestaan: je gedachten, je emoties, je relaties en zelfs je ziel. Met andere woorden: het gaat om genezing van je totale wezen; om verbetering van al je leefomstandigheden.

Niels Bagchus   

Crystal Healing


Created with Sketch.

Zondag 7 april: 


Wanneer lichamelijke of emotionele klachten lang aanhouden, kunnen deze chronisch worden en niet meer over lijken te gaan. Deze therapieresistente klachten zijn een teken dat je onbewust rondloopt met de stress van oude, ongeheelde trauma’s, die zich in je DNA hebben vastgezet. Op een dieper niveau is het een afspiegeling van gefragmenteerde zielsdelen, die om heling vragen. 

Je kunt jezelf van de post traumatische stress helen, door je te spiegelen aan de heilige geometrie. Dit is een universele symbooltaal van het licht, die o.a. terugkomt in de structuur van water en kwarts kristallen, graancirkels en je DNA. Door je tijdens de lezing af te stemmen op de kristallijne patronen van de levensbloem, de merkaba en de stargate, kun je weer worden verbonden met je zelfhelende vermogens en kan er op zielsniveau een heelwording plaatsvinden.

Niels Bagchus is medium, healer, kunstenaar en schrijver. Van hem verschenen de boeken De koning van de kwetsbare kracht, De kunst van de sterren, Fantomen van licht, Het woord van god en De adem des levens.

www.crystalhealingart.nl

Marielle schmidt

Hoog sensitieve kinderen ; een last of een gave... Created with Sketch.


Zondag 13 oktober  ( meer informatie volgt) 
  

 Erik Zuydam 

Out of the mind

Created with Sketch.

Zondag 17 November 

 Let op deze lezing is van 13:30 u - 16:00 u 

De grootste verslaving waar de mensheid aan lijdt is niet die aan alcohol, drugs, eten, gokken, aandacht, seks of sociale media. De wijdst verbreide verslaving is de verslaving aan het denken. 

De drang om te denken wordt nauwelijks als een verslaving herkend, maar hoe normaal is het om een leven te leiden dat volledig wordt gedomineerd door het denken?  Vanwaar die mateloze fascinatie voor de duizenden zinloze gedachtenkronkels die zich iedere dag ongevraagd in ons bewustzijn opdringen? Is een hoofd vol onrust werkelijk je natuurlijke conditie? Kan het hypnotiserende spel van het denken worden doorbroken?

Het antwoord op die vraag is Ja, maar er dienen een paar fundamentele illusies te worden doorzien. We dienen indringend te kijken naar de diepere mechanismen achter onze overmatige denkactiviteit. De denker in ons zal die illusies niet graag prijsgeven, want hij gedijt zolang bepaalde droombeelden onder de radar van ons bewustzijn blijven.

Er is een mogelijkheid om vanuit een heel ander perspectief te leven dan we gewend waren. Het perspectief van onze thuisbasis van rust, waar je aandacht vrij en beschikbaar is voor het huidige moment. Deze gesteldheid kan worden herkend als onze meest fundamentele natuur.

Deze herkenning betekent  het einde van de heerschappij van het denken, een radicale verschuiving: van onrust naar rust, van verwarring naar helderheid.
http://www.inzicht-nu.nl

Voor alle activiteiten geldt, als de kosten een belemmering vormen, mag je contact opnemen met Greta Schoneveld, 013-5332016 voor een passende oplossing.