HUISKAMERBIJEENKOMSTEN voorjaar 2019

Alle huiskamerbijeenkomsten zijn van 19:30-22:00, met inloop vanaf 19 uur.                               
De locatie : Mgr. Mutsaertsstraat 8, 5056 EH Berkel-Enschot.
Entree is een vrijwillige bijdrage. Er zijn maximaal 14 plaatsen beschikbaar, dus als je wilt komen,
graag op tijd aanmelden via spirspectrum@gmail.com

*Uitleg huiskamer bijeenkomsten onderaan de pagina.

Roger Crijns

Roger Crijns

Dinsdag 29 januari 2019:

Door het combineren van vier geneeswijzen/visies op ziekte en gezondheid, te weten de reguliere, antroposofische, trignosofische visie en de kennis uit de vijf biologische natuurwetten van dr. Hamer is het mogelijk om bij elke ziekte of klacht niet alleen tot een diagnosewoord te komen, maar ook dieperliggende oorzaken te achterhalen. Bijv. de diagnose suikerziekte is overduidelijk. Toch worden we zo gehersenspoeld, dat we niet meer op zoek gaan naar de werkelijke oorzaak. 

Louis Kemperman

Louis Kemperman

Zondag 20 februari 2019:
Astro connecties verbindingen van astrologie met tarot en engelen. 


BRigitte van beek

Susan Eijsen

20 maart 2019: 
Blokkades in bewustzijn, transformeren op energetisch niveau.

Op deze avond geef ik inzichten in de energetische verbinden (koorden) waarmee mensen verbonden zijn. Deze onzichtbare lijntjes op zielsniveau zijn vaak in het dagelijks leven voelbaar: er is een energie-uitwisseling actief waardoor je bepaalde gevoelens ervaart bij personen. Je voelt je niet prettig of ervaart gevoelens die niet van jou zijn. 

Deze verbindingen bestaan niet alleen tussen familieleden, maar ook tussen geliefden, vrienden, collega's en anderen. Een verbinding kan leiden tot een blokkade die zich uit in klachten zoals vermoeidheid, spanningen en neerslachtigheid. Maar ook fysieke klachten, zowel tijdelijk als chronisch.  

In de bijeenkomst geef ik inzicht in het ontstaan van deze verbindingen en de achterliggende thema's. Ik zal voorbeelden uit de praktijk gebruiken om dit te illustreren. En ik leg uit hoe je deze op energetische wijze definitief los laat. 

Door deze los te laten, transformeer je op zielsniveau. Je komt in contact met je innerlijke kern en herinnert jezelf. 

Susanne Eijssen 

www.degnostischeweg.nl

Rolf Nuijts

Rolf Nuijts

Woensdag 10 april 2019:
Workshop 
Speciale oefeningen avontuur en bewustzijn.


Wendy en Sheila

Wendy Meeuwis & Sheila Jansen

Woensdag 22 mei 2019:

Drumsessie in de natuur.
Een meditatie avontuur in het bos met kampvuur, zang, drum.

http://www.buitenaardscontact.nl/crowdpower

Op deze avonden luisteren we naar een interview met bekrachtiging van Martijn van Staveren en Arjen Bos (van DVD en Internet), waarbij we worden uitgenodigd om in vrijheid en authentieke kracht van de mens te (her)activeren. Vanuit respect wordt er in onszelf beweging gebracht door meditatie, die een fundamentele bijdrage leveren aan het welzijn van ons bewustzijn. Hiervoor komen we iedere 1ste maandag van de maand bij elkaar.

1 oktober
5 november
3 december

Crowd Power

Wat zijn de huiskamer bijeenkomsten?


Graag willen wij bezoekers van onze lezingen en andere belangstellenden mogelijkheden aanbieden om hun eigen kennis en ervaringen op het gebied van spirituele ontwikkeling, zingeving en bewustwording uit te wisselen en te delen met elkaar. Om samen verder te komen in onze bewustwording.

Wij zijn op zoek naar de juiste formule en denken met huiskamerbijeenkomsten van alles wat te kunnen aanbieden, voor ieder wat wils zogezegd. Zo is het mogelijk dat een bijeenkomst eruit ziet als een avond waar we met een groepje over een bepaald onderwerp praten, maar het kan ook zijn dat we samen een stukje uit een documentaire bekijken, een film, een kleine lezing. We kunnen iemand uitnodigen met een bepaalde hobby, ervaring, werk, kundigheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iemand die Tarot kan leggen en erover kan vertellen, een Medium, familie opstellingen, of iemand die door een enorme heftige fase is gegaan en daar spiritueel heel sterk is uitgekomen.

Alles is mogelijk.

Graag willen we dit in ieder geval een huiskamer aanbieden waar we samen kunnen komen. Dit kan iedere keer dezelfde huiskamer zijn, het zou ook kunnen rouleren als daar behoefte aan is. De deelnemers kunnen alleen luisteren, maar ook actief deelnemen aan het gesprek. Ook is het mogelijk dat een van de deelnemers zelf een presentatie houdt over een onderwerp wat hem of haar aanspreekt of waar zijn of haar deskundigheid of ervaring ligt. Dan kunnen we daarna hierover met elkaar in gesprek gaan over dit onderwerp. Het is de bedoeling dat het gezellige en informatieve bijeenkomsten worden, die je stof tot nadenken geven.