Lezingen voorjaar 2019

Alle lezingen vinden plaats op zondagochtend van 10:30 tot 13:00 bij Restaurant Boerke Mutsaers
(
Vijverlaan 2) in Tilburg. Entree is €12 te betalen in contant aan de kassa. Aanmelden is aan te raden via spirspectrum@gmail.com.

aafke van den berg

Rineke van den Berg.  Alchemie heel natuurlijk

Zondag 20 Januari 2019
alchemie een natuurlijke geneeswijze. 
Spagyriek, Alchemie voor je gezondheid.

Rineke zal alles uit de doeken doen over de 100% natuurlijke middelen van de Spagyriek. Spagyriek betekent ontbinden en verbinden in een andere samenstelling.

Spagyriek is een natuurlijk product gemaakt vanuit planten. Het assortiment van de spagyriek kent diverse verschillende essences, van waaruit complexen worden ontwikkeld. In de spagyriek worden ziekten beschouwd als processen die plaatsvinden in het kader van onze persoonlijke evolutie (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en bewustwording. Bij deze processen zijn dus niet alleen het lichaam, maar ook de geest en de ziel betrokken. Ziekten kunnen worden beschouwd als een verstoring in onze balans, die ons wezen en ons bewustzijn er toe aanzet om een nieuw evenwicht op een hoger niveau te vinden.

aafke en rob

Bosnische piramides met Aafke Douma & Rob Heiligers

Zondag 17 februari :
LET OP! lezing begint 13:00u tot 16:00u 
Laat je verwonderen! Mediamieke ervaringen rond de piramides  in Bosnië. Tijdens deze interactieve lezing zullen Aafke Douma en Rob  Heiligers uit Groningen verhalen over de inspirerende reizen die  ze maakten naar de Bosnische ‘Vallei van de Piramides’, nabij  Sarajevo. Ja, op de Balkan staan piramides! Een is zelfs meer dan  220 m hoog, veel hoger dan die in Egypte. En nee, er hebben  daar nooit farao’s gewoond. Dus hoe kan dat en hoe zit dit? 

Henk Franken

De meest vergeten factor van zelf genezing. Henk Franken

Zondag 10 Maart: 
‘Zelfgenezing is het bevrijden van je volledige potentieel voor de genezing van je lichaam, je relaties, je financien, je werksituatie of wat dan ook maar verbetering behoeft voor je gevoel’


Mensen die onder hypnose de suggestie krijgen dat een stuk metaal heet is, blijken in een fractie van een seconde een brandblaar te ontwikkelen wanneer ze dit metaal aanraken – terwijl het in werkelijkheid niet heet maar koud is! Dit voorbeeld licht maar weer eens toe hoe enorm de potentie van onze mind is. 

Zogenaamde spontane genezingen, van kanker of van een andere ernstige ziekte, weerspiegelen diezelfde potentie. Wetenschappers beweren niet voor niets dat wij maar 2% van ons brein gebruiken; dat is voornamelijk ons bewuste brein. Hoe kunnen we nu zelfstandig en als wíj dat kiezen, toegang krijgen tot de overige 98%? Tot dat deel van ons brein dat voornamelijk onbewust is, maar dus wel een enorme zelfgenezende kracht vertegenwoordigt? Daarover gaan de nieuwste lezing en bijbehorende workshop van Henk Fransen.

Henk Fransen is complementair werkend arts, gespecialiseerd in kanker. Het thema van zijn nieuwe lezing en workshop luidt: Zelfgenezing met behulp van je mind. En daarbij wordt met ‘genezing’ bedoeld: heling van je lichaam, maar ook heling op de andere niveaus van je bestaan: je gedachten, je emoties, je relaties en zelfs je ziel. Met andere woorden: het gaat om genezing van je totale wezen; om verbetering van al je leefomstandigheden.

Niels Bagcus

Niels Bagchus (Onderwerp volgt)

Zondag 14 april:
Als schrijver, kunstenaar, medium en healer maak ik het onzichtbare zichtbaar. Dat gebeurt eerst meestal onbewust, door helemaal blanco aan iets nieuws te beginnen, waarna de betekenis en de helende kracht van de kunstwerken vanzelf duidelijk wordt. Deze komt vanuit het hart, vandaar ook de term Healing ART.  

Erik van Zuydam

Erik van Zuydam

Zondag 15 september 2019: 

Tekst en onderwerp volgen

Voor alle activiteiten geldt, als de kosten een belemmering vormen, mag je contact opnemen met Greta Schoneveld, 013-5332016 voor een passende oplossing.