Na aanleiding van de lezing van Henk Fransen zelfgenezing door je mind hebben we onderstaande info op onze site geplaatst:

Doelstelling fanclubs Spiegelogie van Willem de Ridder. 

Het Support Netwerk Nederland is opgericht in 1998 als een non profit organisatie met als doel het ondersteunen, verder ontwikkelen en bevorderen van de 'fanclubgedachte' in Nederland. De diepste basisbehoefte van iedere mens is om onvoorwaardelijk aardig gevonden te worden en iedereen aardig te vinden. Het is een natuurlijke neiging om elkaar wederzijds te steunen. 

  

We willen het liefst beminnen en bemind worden. Dat is een basisbehoefte. 

  

We zijn echter al eeuwen bang gemaakt voor elkaar. 

Vanaf onze geboorte hebben we geleerd ons hoofd te gebruiken in plaats van de intelligentie van ons gevoel, intu├»tie, inspiratie, voorstellings- vermogen en onze dromen. We moeten nu concurreren, ons afsluiten en in schaarste te geloven. 

Ons hele lichaam lijdt daaronder. Niet alleen wij, maar onze hele maatschappij gaat daarom gebukt onder spanning, pijn en een groeiend gevoel van machteloosheid. Er bestaat namelijk geen krachtiger mens dan iemand die zich geliefd en gesteund voelt. Of niet soms? 

 

Verdere informatie : http://www.fanclubs.nu/ voor algemene informatie. John Peper - info@fanclubs.nu kan u doorgeven of er een fanclub bij u in de buurt is. Voor Tilburg en omgeving kunt u ook contact opnemen met Greta Schoneveld, schoneveldgreta@gmail.com. U kunt dan aansluiten bij de bestaande fanclub of Greta kan u helpen een nieuwe fanclub op te richten.